Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Organic Shea Balm - Nouă Flori 50 ml

Brand: Saloos
Organic Shea Balm - Nouă flori este balsam indispensabil și extrem de eficient pentru dureri acute în mușchi și articulații. O combinație echilibrată de unt de shea organic, ceară prețioase, legume… Descriere și parametrii

Descriere

Organic Shea Balm - Nouă flori este balsam indispensabil și extrem de eficient pentru dureri acute în mușchi și articulații. O combinație echilibrată de unt de shea organic, ceară prețioase, legume și uleiuri esențiale aduce alinare rapida a oboselii și dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Este un produs natural pur organic.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Nu conține parafină, vaselina sau de alte produse petroliere și siliconi. Nu conține arome sintetice, conservanți și substanțe colorante. Nu conține ingrediente modificate genetic. Produse sau materii prime nu sunt testate pe animale. Ei nu sunt utilizate materii prime de la animale moarte (colagen animal și glicerină, spermanțet, ulei nurca, etc.). Nu conține filtre UV chimice, purtători de electroni, materiale etoxilat.

Compoziție