Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ovulația Testul LH 28 1 buc

Brand: IVT IMUNO
Ovulația Testul LH 28 este destinat pentru determinarea unor niveluri ridicate de hormon luteinizant uman în proba de urina cu a detecta ovulatia - zile fertile timpul ciclului menstrual. Acest test… Descriere și parametrii

Descriere

Ovulația Testul LH 28 este destinat pentru determinarea unor niveluri ridicate de hormon luteinizant uman în proba de urina cu a detecta ovulatia - zile fertile timpul ciclului menstrual. Acest test va ajuta să determina cel mai bun timp pentru fertilizarea si sarcina de planificare.

Aviz

Testul poate fi folosit oricand in timpul zilei, dar ar trebui să se facă în fiecare zi, la aproximativ aceeași oră. Două ore înainte de test limita aportul de lichide. Rezultatul este cunoscut după cinci minute. Când făcut în mod corespunzător, testul este comparabil cu teste de laborator.