Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Oyster este de 100% ulei de cătină mare de 60 de capsule + 60 capsule GRATUIT

Brand: Terezia Company Cod: z4941 Supliment alimentar

Descriere

Terezia100 Oyster cu ulei de cătină este 100% produs pur, fara aditivi bogate in fibre. Terezia100 stridie ciuperci conține un complex de ingrediente naturale pentru funcționarea normală a organismului. Multumesc Terezia100 ciuperci stridie poate corpul tau brusc dă numeroase substanțe de care are nevoie.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Potrivit pentru těhotené și femeile care alăptează, diabetici și persoane cu dieta fara gluten. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Păstrați într-un loc uscat sub 25 ° C. Capsule consumate imediat după scoaterea din blister.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Terezia Company

TEREZIA COMPANY Compania a fost înființată în anul 1990 și este angajată în dezvoltarea, fabricarea și distribuirea de 100% suplimente alimentare naturale din ciuperci medicinale și plante. Filozofia noastră de bază este că produsele ajung la toată lumea în care este posibil, în forma cea mai naturală, astfel încât producția nu folosim conservanți, coloranți chimici, arome de reglementare sau de aditiv sau aditivi, care sunt produse mai ieftine și ingrediente active ale produsului. Produsele noastre provin din surse naturale 100% ajuta cuprinzător consolidarea afacere imunitatea cu boli virale, consolidarea sănătății și bunăstarea psihologică. Materii prime provin de la interne și exclusiv din statele membre ale UE. Toate produsele noastre sunt fabricate în Republica Cehă, cu forță de muncă Cehă. Calitatea materiilor prime, procesul de producție și a produselor finite sunt supuse controlului în conformitate cu standardele legale aplicabile.

Terezia Company
zile
:
ore
:
minute
:
secunde