Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pangamin Bifi + Omega 3200 tbl.

Brand: Rapeto Cod: z43516 Supliment alimentar

Descriere

Pregătirea Pangamin Bifi + Omega 3 este un echilibrat combinație de drojdie de bere , culturilor microbiene - probiotice și solubil fibre de inulină strong > și omega 3 > acizi grași nesaturați puternic puternic.

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Nu pentru copii sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați Uschi și întuneric loc departe de căldură. conține gluten. Tara de origine Slovacia.

Compoziție

266.66 mg Drojdie de bere

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Rapeto
Mai multe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde