Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Patch-urile împotriva QUESTAPLAST sforăitului 10 bucati

Brand: Eva Cosmetics Cod: z4367

Descriere

Sforăitul apare în timp ce respira prin gură și nas, însoțită de vibrații ale palatului moale. Plasturi împotriva sforăitului ușor divergente pasajele nazale și , prin urmare , permite o mai bună respirație, pentru a imbunatati productivitatea si a reduce sforăitul nas. Patch-urile sunt de asemenea potrivite pentru sportivi pentru o mai bună respirație.

Aviz

Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 9 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor într-un loc uscat și răcoros.

Brand: Eva Cosmetics

EVA Cosmetics Laboratories este o companie farmaceutica, cu mai mult de 80 de ani de experiență. Este cei mai mari producatori de cosmetice și farmaceutice din Egipt. Pe piața cehă, produsele sunt EVA din 1997 și pentru proprietatile sale medicinale și eficace devin tot mai populare în rândul consumatorilor. Produsele EVA trece prin control riguros și regulat de calitate și sunt testate dermatologic și Schalen de vanzare in Republica Cehă și Slovacia. Acestea sunt utilizate în producția de extracte din meswaku, mentol, cuisoare, uleiuri esentiale naturale, miere pură, ulei de măsline, extracte de castravete si multe alte resurse naturale dovedite. Ei nu sunt testate pe animale.

...Mărimi
Eva Cosmetics
zile
:
ore
:
minute
:
secunde