Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pe Detoxifiere - Cat de gheare + Yucca

Detoxifierea organismului, susține funcționarea normală a articulațiilor folosind produse naturale! Doza și durata de utilizare a produselor este foarte individuală și depinde de multi factori. În… Descriere și parametrii

Descriere

Detoxifierea organismului, susține funcționarea normală a articulațiilor folosind produse naturale! Doza și durata de utilizare a produselor este foarte individuală și depinde de multi factori. În plus, este necesară ajustarea dozelor în timpul tratamentului. Pentru cel mai bun efect, vă recomandăm consultarea cu echipa noastră de experți de consiliere medicală. Pachetul de bază include:

  • 1 Yucca Premium 60 capsule .
  • 1 Claw pisicii (Uncaria tomentosa, Vilcacora) 150 Caps. .
zile
:
ore
:
minute
:
secunde