Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pelete de încălzire pad Picolo

Brand: Pecičky Cod: z4456

Descriere

Cherry pelete pernă Picolo dimensiunile sale se numără printre cele mai mici, pentru a funcționalitatea acestuia, dar nu aduce atingere. Acesta este mic și agil și încrederea se poate împrumuta la copii. Datorită dimensiunii sale modeste, te přibalíte ușor pe drum.

Aviz

Înainte de utilizare, verificați temperatura pad atunci când este prea cald, lăsați-l să se răcească pentru un timp. Când încălzirea nu folosesc nici ambalaj sau acoperiri afară, pe pad originală. Din când în pernă timp înainte de apă nahříváním presara, evita supra-uscarea semințelor în interiorul pad. Vă rugăm să rețineți că, inițial pelete dupa incalzirea poate provoca un pic umed. Este un fenomen natural, care, după câteva warm-up complet dispărea. Înainte de a re nahříváním este recomandat să lăsați pad se răcească suficient. Pentru a evita supraîncălzirea, care pot deteriora umplutura interior și a ambalajului. Dacă este necesar mână perna spălate în mașina de spălat. Pentru masina de spalat recomandat inserați perna pe capacul de protecție cârpă (de exemplu, un caz perna), astfel încât cusăturile sunt protejate de avarii. Pad OPRAN lasă să se usuce în mod natural în aer.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Pecičky

Compania Pecičky.cz din 2009 importator exclusiv si distribuitor de brand-belgian Inatura pentru Cehia și Republica Slovacă. Pecičky.cz oferă o gamă largă de perne calde naturale și jucării umplute cu gropi de cires.

Mai multe

Compania Pecičky.cz din 2009 importator exclusiv si distribuitor de brand-belgian Inatura pentru Cehia și Republica Slovacă. Pecičky.cz oferă o gamă largă de perne calde naturale și jucării umplute cu gropi de cires.

Pecičky
zile
:
ore
:
minute
:
secunde