Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Penoxal 100 mg 120 capsule

Brand: Penoxal Cod: z43576 Supliment alimentar

Descriere

Penoxal 100 mg are funcția sistemului imunitar 100% compoziție naturală îmbogățit vitamina C si beta-glucan , ceea ce contribuie pentru a nomální .

Aviz

Supliment alimentar. Produs Penoxal este foarte bine tolerat chiar si la doze mari și utilizarea pe termen lung nu va crea dependență. Compoziția nu are efecte secundare, aceasta nu prezintă activitate antibiotică este complet non-toxic și fără interacțiunea cu alte preparate. În cazuri speciale poate provoca diaree. În acest caz, vă recomandăm să reducerea dozei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Respectați băuturi. Nu depășiți doza recomandată. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. Uschi păstra într-un loc întunecos, la o temperatură de 25 ° C, în ambalajul original, pentru a medicament protejat de lumină și umiditate.

Compoziție

100 mg Biocol

80 mg Maltodextrin

76 mg capsulă de gelatină

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | |
Brand: Penoxal
Mai multe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde