Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perioada Poison 2 (Prof.. RNDr. Anna Strunecký, MD., Prof. RNDr. Jiri Patocka, MD).

Brand: Knihy
Trăim într-un timp de foarte otrăvitoare? Răspunsurile la acest lucru și multe alte probleme inspirate de carte Timp de otravă Timp aduce publicații Poison 2 . Autorii oferă cititorilor o prindere… Descriere și parametrii

Descriere

Trăim într-un timp de foarte otrăvitoare? Răspunsurile la acest lucru și multe alte probleme inspirate de carte Timp de otravă Timp aduce publicații Poison 2. Autorii oferă cititorilor o prindere citit despre băuturi comune, noi tipuri de produse alimentare, precum și capcanele și riscurile de dulciuri consumatoare. Problemă Strunecký și Patocka, experți în biochimie, toxicologie, Arsenal neurofarmacologic și biomedicina, cititorii din nou ușor de înțeles și mod clar mai aproape de cele mai recente cunoștințe despre cancerul si bolile de tratament și plătească din nou și mult-discutat de vaccinare. Faptul că Timp de otravă a devenit cel mai bine vandut carte de non-ficțiune pentru adulți în 2011, arată în mod clar că tot mai mulți oameni tânjesc după informații adevărate și nu intenționează să se bazeze doar pe ceea ce vă recomandăm publicitate televizată, mass-media și, în multe cazuri, autoritățile de stat. Dacă sunteți în căutarea pentru instrucțiuni cu privire la modul umflat furnizarea unor astfel de informații bine orientate, apoi rezervați timp Poison 2 este alegerea potrivita.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde