Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Periuță sonică pentru copii Seago SG-977-EK5 roz

Brand: Seago Cod: z62126

Descriere

Periuță de dinți sonică Seago SG-977 oferă variante și dimensiuni plăcute, concepute special pentru copii. Aceasta corespunde cu scăderea numărului de oscilații - 24.000 oscilații pe minut.

Periuța SG-977 monitorizează intervalul de două minute pentru curățarea dinților, și după treizeci de secunde, în același timp, avertizează copilul că ar trebui să schimbe zona de curățare. Nu lipsește nici iluminarea LED , care adaugă la atractivitatea periei. Periuța funcționează aproximativ 150 de zile dacă intervalul de curățare de două minute este respectat de două ori pe zi. Reîncărcarea se face printr-o baterie AAA. Impermeabilitatea IPX7 permite spălatul pe dinți chiar si în duș.

Spoturi

În oferta noastră veți găsi si alte periuțe de dinți pentru copii

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde