Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Phyto Omega Complex 30 capsule

Brand: Vitamin Bottle Cod: z41887 Supliment alimentar

Descriere

Pe bază de plante supliment alimentar Omega Complex conține semințe de in presat la rece și naturale catina ulei, care este sursa de acizi grași nesaturați EPA și DHA contribuie la menținerea unor niveluri normale de colesterol din sânge.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică. Supliment alimentar nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru cei sensibili la produsele apicole. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A se păstra la 25 ° C, într-un loc uscat, întunecos, rece, departe de copii. Produsul nu conține agenți de aromatizare, agenți de colorare și conservanți. Țările UE de origine.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vitamin Bottle

Ca un curcubeu include toate culorile spectrului, pământul ne oferă toate substantele nutritive necesare pentru o viață activă. Cel mai bun al naturii,

ne-am completat gama de produse de vitamina sticla.

Produsele noastre sunt fabricate folosind o tehnologie de proprietate specială, care asigură că, atunci când prelucrarea păstrează 100% din ingrediente din plante activi

. Toate produsele sunt foarte utilizate de către organismul în limita maximă, există o concentrație mare de ingrediente active naturale, nu conțin coloranți, emulgatori, conservanți, stabilizatori, aditivi. Ele sunt de asemenea potrivite pentru vegetarieni din cauza capsule realizate din ingrediente naturale din plante.

...Mărimi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde