Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PM mov Lapacho (Pau D´Arco) 60 capsule

Brand: Purus Meda
Purple Lapacho supliment alimentar conține un extract de înaltă puritate de scoarta de soiuri roșii de Lapacho cu un conținut standardizat tabebuin fără ingrediente inerte lemnoase, care îi dă… Descriere și parametrii

Descriere

Purple Lapacho supliment alimentar conține un extract de înaltă puritate de scoarta de soiuri roșii de Lapacho cu un conținut standardizat tabebuin fără ingrediente inerte lemnoase, care îi dă porecla "The Purple Lapacho".

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Păstrați într-un loc uscat sub 25 ° C. Proteja de soare.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|
zile
:
ore
:
minute
:
secunde