Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cafea măcinată și prăjită 250 g

Brand: DICAF Cod: z6167

Descriere

Organic, fără gluten, vegan

Trezire dimineața devreme, un punct după un prânz bun, chat cu prietenii sau doar savura o odihnă în timpul lucrului - toate acestea sunt ascunse în cafea INTENSIVE. Prăjire și metoda de slefuire vă permite să folosiți cafeaua cum să pregătească tradițională cehă "Turk", precum și cafea picurare sănătos. Aroma distinctiv și gustul delicios, dar excelează în pregătirea cele mai bune espresso.

Pentru producerea de boabe de cafea utilizate sunt cultivate în conformitate cu agricultura ecologică, fără pesticide, erbicide și îngrășăminte sintetice.

Este un amestec de Arabica (min. 98%) și Robusta. Marca de cafea DiCaf continuă lunga tradiție de familie de prăjire de cafea în loturi mici și amestecarea ulterioară a diferite tipuri de aroma optimă și excelează cu adevărat autentică mare degustare de faimoasele cafenele italiene,.

Tara de origine: Italia

Compoziție

Cafea

Cafea

cafea 1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | Sănătate |
Brand: DICAF
Mai multe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde