Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Priessnitz Cald lubrifiere De Luxe 200 ml

Brand: Simply You
Priessnitz® Cald lubrifiere De Luxe a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai recente descoperiri ale farmaciei moderne. Este un produs cu compoziție unică, care prelungește în mod semnificativ… Descriere și parametrii

Descriere

Priessnitz® Cald lubrifiere De Luxe a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai recente descoperiri ale farmaciei moderne. Este un produs cu compoziție unică, care prelungește în mod semnificativ efectul de încălzire. In timpul masajului, datorită transmițătorul de conținut poate scuti rapid locuri rigide și dureroase.

Aviz

Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se aplică în cazul ochilor și a membranelor mucoase.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|
zile
:
ore
:
minute
:
secunde