Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Priessnitz venoasă și de nutriție arteriala Forte 60 Caps. + Delete pe vene si artere De Luxe 125 ml GRATUIT

Brand: Simply You Cod: z43678 Supliment alimentar

Descriere

venos Priessnitz și nutriție arterială este un supliment alimentar în capsule, care , datorită compoziției sale unice și normalizează sistemului vascular venos (trans-resveratrol).

Aviz

Supliment alimentar. Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și femeile care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Se depozitează într-un loc uscat, întuneric, la o temperatură de 15-25 ° C,

Compoziție

62 mg R.I.M. (extract amestec de fructe de viță de vie care conțin glicozide și extract de drojdie de bere cu un conținut de trans-resveratrol și beta-1,3 / 1,6-D-glucan în raportul 1: 1) Concentrat

55 mg Hesperidina

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

...Mărimi
Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde