Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Principiul umbra + CD (Dr.. Ruediger Dahlke)

Brand: Knihy Cod: z4980

Descriere

Ruediger Dahlke noi în cartea sa Principiile umbra - Reconciliere cu partea noastră întunecată arată cât de urme lui umbra și cum să-l confrunte, să fim în cele din urmă în măsură să adopte și să integreze în personalitatea lor, și poate chiar să înceapă să iubească. Cine începe să lucreze la umbra sa, așa cum este prezentat în carte, devine mai deschis, Kinder și mai tolerant - pentru tine și pentru alții.

De asemenea, incluse este un CD audio Lucrul cu umbra cu 16 de vindecare exerciții de meditație creat de Dr.. DAHLKE înregistrate în limba engleză.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Knihy

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

Mai multe

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde