Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Protektin Șampon 200 ml

Brand: Energy
Sampon Protektin este conceput pentru păr gras și ușor care se încadrează, parul deteriorat de vopsire sau invers decolorare este utilă pentru îmbunătățirea calității părului, care sunt împovărate cu… Descriere și parametrii

Descriere

Sampon Protektin este conceput pentru păr gras și ușor care se încadrează, parul deteriorat de vopsire sau invers decolorare este utilă pentru îmbunătățirea calității părului, care sunt împovărate cu mediul poluat și poluarea aerului industriale.

Protektin sampon natural bazat pe principiile unei metode unice de regenerare în Pentagram. Acesta conține extracte de plante, uleiuri esențiale pure și apă termală naturală de izvor fierbinte Podhájska.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. A se păstra la un loc uscat la 10-25 ° C și protejat de îngheț.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde