Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Protopan® inulină Lactobacillus + 60 Caps.

Brand: Herbo Medica Cod: z4061 Supliment alimentar

Descriere

Supliment alimentar Protopan® Lactobacillus + inulină napomá pentru a crea microflorei optimă în colon.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu folosi ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra la temperatura de 25 ° C, loc uscat și întunecos.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | | Sănătate
Brand: Herbo Medica

Compania Herb MEDICA este producătorul de linie de produse Protopan o abordare complet noua pentru eczema atopica. Nașterea Protopanu este un om care se luptat timp de peste 30 de ani cu eczema atopica. Pe baza studiului și consultările cu experții de conducere, inclusiv dermatologi, farmaciști și medici cu o abordare alternativă, dezvoltat după doi ani de dezvoltare intensivă a unui număr de produse destinate ingrijire cuprinzatoare pentru pielea atopica - interiorul și în afara.

...Mărimi
Herbo Medica
zile
:
ore
:
minute
:
secunde