Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Protopan® Local Cream - Creamă grasă de tratament 50 ml

Brand: Herbo Medica Cod: z4060

Descriere

Crema Protopan promašťovací este destinat pentru ingrijirea topic, în special pentru zonele uscate și problematice predispuse la exfoliere și mâncărime. Lubrifiază Cream, calmeaza si regenereaza pielea. Absoarbe rapid. Colorant și lanolină nu parfumat.
Protopan® Local Cream este o crema pentru tratamentul dermatitei atopice și psoriazului, este  una dintre cele mai grase cremuri care lubrifiaza, calmeaza si regenereaza pielea. Se absoarbe rapid. Nu contine coloranti sau lanolin.

Aviz

Numai pentru uz extern. Evitați  contactul  direct  cu  razele  solare și îngheț. Temperatura de depozitare recomandată 10-25 ° C
 

Brand: Herbo Medica

Compania Herb MEDICA este producătorul de linie de produse Protopan o abordare complet noua pentru eczema atopica. Nașterea Protopanu este un om care se luptat timp de peste 30 de ani cu eczema atopica. Pe baza studiului și consultările cu experții de conducere, inclusiv dermatologi, farmaciști și medici cu o abordare alternativă, dezvoltat după doi ani de dezvoltare intensivă a unui număr de produse destinate ingrijire cuprinzatoare pentru pielea atopica - interiorul și în afara.

...Mărimi
Herbo Medica
zile
:
ore
:
minute
:
secunde