Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Protopan® Local Cream - Creamă grasă de tratament 50 ml

Brand: Protopan
Crema Protopan promašťovací este destinat pentru ingrijirea topic, în special pentru zonele uscate și problematice predispuse la exfoliere și mâncărime. Lubrifiază Cream,… Descriere și parametrii

Descriere

Crema Protopan promašťovací este destinat pentru ingrijirea topic, în special pentru zonele uscate și problematice predispuse la exfoliere și mâncărime. Lubrifiază Cream, calmeaza si regenereaza pielea. Absoarbe rapid. Colorant și lanolină nu parfumat.
Protopan® Local Cream este o crema pentru tratamentul dermatitei atopice și psoriazului, este  una dintre cele mai grase cremuri care lubrifiaza, calmeaza si regenereaza pielea. Se absoarbe rapid. Nu contine coloranti sau lanolin.

Aviz

Numai pentru uz extern. Evitați  contactul  direct  cu  razele  solare și îngheț. Temperatura de depozitare recomandată 10-25 ° C
 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde