Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Protopan® Omega 3 & 6 de 60 Caps.

Brand: Protopan
Protopan® supliment alimentar Omega 3 & 6 conține plantago hadince ulei, în cazul în care conținutul de acizi grași esențiali unic printre uleiurile vegetale. Acesta conține cantități mari de… Descriere și parametrii

Descriere

Protopan® supliment alimentar Omega 3 & 6 conține plantago hadince ulei, în cazul în care conținutul de acizi grași esențiali unic printre uleiurile vegetale. Acesta conține cantități mari de acizi grași polinesaturați n-3 din și cantități semnificative de n-6-acid gamma-linolenic (GLA). Printre altele, aceasta este, de asemenea o sursă bogată de acid stearidonic (SDA), cu un conținut de cel puțin 12%.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu folosi ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra la temperatura de 25 ° C, loc uscat și întunecos.

Compoziție

75 mg Acidul linoleic (omega-6)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde