Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Psyllium 300 g

Brand: Topnatur Cod: z3255 Supliment alimentar

Descriere

Psyllium este o fibră solubilă naturală de 98% puritate, de cea mai bună calitate disponibilă. Aceasta fibra absoarbe apa  de 40 de ori mai mult decat greutatea sa. Se formează un gel moale, care prin  calitatea sa de absorbție trece prin  tractul digestiv. Astfel contribuie  la eliminarea substanțelor toxice din organism și previne persistența lor excesiv de lunga în intestin.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este conceput ca un substituent pentru o dieta variata. Femeile gravide și care alăptează, vă recomandăm consultarea unui medic. Nu folosiți psyllium uscat. Respectați regimul hidric Psyllium conține fitați, gluten, produse lactate sau de  origine cereală. Psyllium nu creează dependenta. Nu este potrivit pentru copii. A se păstra la un loc uscat la 5-25 ° C. După deschidere  inchideti ambalajul atent

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | | | | |
Brand: Topnatur

Contact: TOPNATUR Ltd., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Mai multe

Contact: TOPNATUR Ltd., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Topnatur
zile
:
ore
:
minute
:
secunde