Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Q elasto-Acidul folic 800 60 tbl.

Brand: Simply You Cod: z4074 Supliment alimentar

Descriere

Acidul folic Elasti-Q este un supliment alimentar sub formă de tablete, utilizat pentru a preveni lipsa de piridoxina (vitamina B6), și acid folic, care este recomandat pentru o sarcina sanatoasa.

Elasto-Q 800 Acidul folic este un produs cu o compoziție unică care promovează procesul de diviziune celulară și diferențierea (acid folic), contribuie la formarea normala a celulelor rosii din sange si a hemoglobinei (vitamina B6) și hematopoieza normală și creșterea țesutului embrionar în timpul sarcinii (acid folic). In plus, produsul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (vitamina B6).

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul este aprobat de către Ministerul Sănătății. Depozitați într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

...Mărimi
Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde