Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

R1 răcire Gel Lactokine 30x6 g

Brand: Medicalfox Cod: z4881
Expirare
2020-01-31

Descriere

R1 răcire Gel Lactokine reprezinta primul pas într-un tratament în două etape conceput pentru a calma pielea iritată în timpul radioterapiei.

Aviz

Pentru uz extern în conformitate cu instrucțiunile. R1 este parfum, parabeni, benzen, antioxidanți sau metale. Dacă radioterapie se datorează apariția o rană deschisă trebuie să fie oprit folosind R1. Evitați contactul cu ochii. Păstrați într-un loc sigur, departe de copii. A se păstra la 15-30 ° C. Acesta conține proteine ​​din lapte, care poate, în unele persoane sensibile o reacție alergică. În cazul în care o reacție alergică, opriți utilizarea produsului și consultați medicul dumneavoastră.

Brand: Medicalfox

Compania MEDICALFOX Ltd. este un partener vechi de cea mai mare companie farmaceutica en-gros Phoenix Inc., Pharmos ca Gehe Pharma Inc și Alianța Healthcare Ltd., membri ai Asociației de distribuitorii angro de medicamente care gestionează cotă de piață critice de consumabile medicale în Republica Cehă, iar compania Vétoquinol Ltd., care deține o poziție dominantă piața produselor de sănătate animală.

Pe piața cehă, farmacie furniza produse de cea mai de calitate în domeniul cryoterapie, pansamente, bandaje, plasturi, precum și suplimente alimentare, etc.. Datorită de înaltă calitate și preț favorabil, produsele noastre au devenit populare nu numai în rândul publicului și a mediilor de medicină generală, dar, de asemenea cele mai mari cluburi de sport. Avem mai mulți ani de furnizori și parteneri regulate, fotbal, hochei, baschet, handbal, futsal și altele, în special în cluburi Major League. Noi sprijinim, cu toate acestea, sportul de performanță și sportivi în cele mai mici cluburi.

Medicalfox
zile
:
ore
:
minute
:
secunde