Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Reishi 90 capsule

Brand: MycoMedica
Extracte conținute într-un supliment Reishi, sau în cazul în care ciuperca Ganoderma, este de aproximativ 20 de ori mai concentrate decât pulberea de ciuperci uscate, astfel încât efectul este mult… Descriere și parametrii

Descriere

Extracte conținute într-un supliment Reishi, sau în cazul în care ciuperca Ganoderma, este de aproximativ 20 de ori mai concentrate decât pulberea de ciuperci uscate, astfel încât efectul este mult mai eficientă. Reishi creste semnificativ vitalitatea, normalizeaza functiei cardiace si de imunitate.

Aviz

Supliment alimentar. Produsul nu este destinat pentru copii sub 3 ani, însărcinate și care alăptează. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este un substitut pentru o dieta variata. Conține efedrină, cafeină, gluten, conservanți, agenți de colorare sau zahăr.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde