Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Relaxați-vă pentru 60 de capsule

Brand: Natural Medicaments Cod: z44121 Supliment alimentar

Descriere

Pentru ca produsul contine vitaminele B3 Relaxati, B5 și B6, ceea ce contribuie la reducerea oboselii și epuizare, metabolismul normal de energie.

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este destinat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu pentru copii sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra într-un loc uscat, sub 25 ° C, într-un recipient închis.

Compoziție

200 mg L-triptofan

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | | Sănătate | |
Brand: Natural Medicaments

Compania Medicamentele NATURALE Infiintata in 2001, se ocupa cu vânzarea de selecție de produse naturale și dezvoltarea propriilor liniile sale de produse, iar accentul se pune întotdeauna pe măiestrie de calitate și o selecție atentă a ingredientelor naturale. Principalul Filosofia abordarea companiei pentru sănătate în ceea ce privește medicina naturista, holistică și alternative. Medicamente naturale - Totul pentru sanatatea ta.

Vivantis a.s., Školní nám. 14, 537 01 Chrudim

...Mărimi
Natural Medicaments
zile
:
ore
:
minute
:
secunde