Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rice bea 350 g

Brand: Topnatur Cod: z4102

Descriere

Orez băutură se face din făină de orez special, care conține proteine ​​vegetale de inalta calitate si carbohidrati. Datorită compoziției sale este usor de digerat si este potrivit ca o alternativă la tipurile de lapte de origine animală pentru persoanele cu o dietă fără gluten și pentru persoanele alergice la lactoză zahărul din lapte.

Amidon conținute în băuturile de orez ajuta nivelul zahărului din sânge de control și, de asemenea, funcția de fibre dietetice. Acesta este utilizat pentru consum de zi cu zi, pregătirea de cereale pentru micul dejun, cocktail-uri, de gătit, de copt.

Aviz

Produse vegetale. Pulbere băutură. Destinat alimentației speciale. Produse fără gluten și fără lactoză. Acesta conține proteine ​​vegetale. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Poate include soia, ovăz, grâu, orz, lactoză, proteine ​​din lapte. Nu conține produse de origine animală și lactoză.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| |
Brand: Topnatur

Contact: TOPNATUR Ltd., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Mai multe

Contact: TOPNATUR Ltd., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Topnatur
zile
:
ore
:
minute
:
secunde