Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruticelit XXL 250 ml

Brand: Energy
Ruticelit XXL este un bio-informații-spectru larg cremă de regenerare care conține un volum echilibrat pe bază de plante și complex mare de apă termală Podhájska izvor fierbinte. O parte din crema… Descriere și parametrii

Descriere

Ruticelit XXL este un bio-informații-spectru larg cremă de regenerare care conține un volum echilibrat pe bază de plante și complex mare de apă termală Podhájska izvor fierbinte. O parte din crema sunt substanțe foarte active, cum ar fi lipozomi, acizi AHA, vitamine. Acest produs conține extracte de turbă, care au efect anti-inflamator și antifungic. Totodată un efect pozitiv asupra rezistenței și elasticitatea capilarelor vasculare.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. A se păstra la loc uscat, la o temperatură de 10-25 ° C și protejat de îngheț.

Compoziție

Hamamelis virginiana (Hamamelis virginiana, frunze)

Ruta graveolens (Ruta graveolens)