Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sănătate și medicina tradițională chineză pentru copii (defecte Bob)

Brand: Knihy
Opiniile și copii medicina chineză Sănătate tradiționale în calitate de părinți de ghidare în îngrijirea și prevenirea bolilor comune copilariei. Acesta va ajuta să găsiți direcția corectă în dieta… Descriere și parametrii

Descriere

Opiniile și copii medicina chineză Sănătate tradiționale în calitate de părinți de ghidare în îngrijirea și prevenirea bolilor comune copilariei. Acesta va ajuta să găsiți direcția corectă în dieta copilului dumneavoastră și de a răspunde o serie de întrebări pe care le ca un părinte vă întreb în fiecare zi:

  • Ce alimente sunt foarte potrivite pentru copil?
  • Cum dieta afectează sănătatea copilului?
  • Ceea ce fiecare dintre noi poate face pentru a perfecta de sanatate si buna stare a copilului?
  • Care sunt principalele cauze ale cele mai multe boli din copilarie în ceea ce privește medicina tradițională chineză?
  • Care sunt cele mai comune boli ale copilariei, și cum să le?
  • Care sunt beneficiile și riscurile vaccinării?
  • Cum de a preveni în mod eficient bolile copilariei?

Ai, de asemenea un nou și stimularea informații: ceea ce este hrana corespunzătoare și dieta pentru a trata ca pe un copil, ceea ce este medicina tradițională chineză și modul în care poate fi utilizat în condițiile noastre, modul în care vizita la medic, care a practicat, și multe altele.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde