Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scurt Bio Total cereale Carte de bucate (Paul Momčilová)

Brand: Knihy
Expert cunoscut pe nutriție și de gătit sănătos în cartea O scurtă tot organic cereale Carte de bucate dezvăluie secretele utilizării de cereale si produse întregi într-o casă modernă. 100 rețete… Descriere și parametrii

Descriere

Expert cunoscut pe nutriție și de gătit sănătos în cartea O scurtă tot organic cereale Carte de bucate dezvăluie secretele utilizării de cereale si produse întregi într-o casă modernă. 100 rețete simple și funcționale și o mulțime de sfaturi practice va ajuta pe toți (nu numai) începători cu gatit din cereale integrale și de copt si de a invata despre el si nevoile lui de acasă integrale.

Carte de bucate este potrivit pentru celiacă. În plus față de rețete din grâu, alac, secară, ovăz și orz vor retete, de asemenea, pentru ingredientele fără gluten - mei, hrișcă, porumb și orez brun.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde