Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser de întinerire de sânge dragon Dragon`s Blood 100 ml

Brand: Diet Esthetic Cod: z37917

Descriere

Dragonul este o creatura mitica magic, care va îndeplini o dorință. Restaurare pierdut pentru tineri! Sânge Dragon este rășină roșu închis obținut din scoarța de copac incizate sacru al indienilor peruvieni - Croton lechleri, care sunt native pădurile tropicale din America Centrală și de Sud. Sânge Dragon conține substanțe cu capacități de nivelare, și un grup de substanțe care au capacități antioxidante uimitoare - de 50 de ori mai puternic decat vitamina E.

Aviz

Utilizare externă.

Brand: Diet Esthetic

Companie spaniolă DIETA ESTHETIC deja din 1985 a fost producătoare de cosmetice de calitate, folosind produse de ingredientele active cele mai inovatoare. Preparate eficiente DIETA ESTHETIC răspunde nevoilor specifice ale diferitelor tipuri de piele și în zilele noastre sunt disponibile cu mult dincolo de granițele spaniolă - de exemplu, în multe țări din Europa, Asia și America de. Cei mai importanți piloni ai brandului DIETA ESTHETIC sunt efortul maxim pentru a proteja mediul, onorarea principiile etice și teste riguroase a produselor oferite.

...Mărimi
Diet Esthetic
zile
:
ore
:
minute
:
secunde