Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Simplu Way să renunțe la fumat (Allen Carr)

Brand: Knihy
Există fumatori înrăiți - exact această afirmație este lansarea senzațională metoda sa Allen Carr de renunti dependentei de nicotina. Cartea Simplu Way să renunțe la fumat se confruntă cititorul cu… Descriere și parametrii

Descriere

Există fumatori înrăiți - exact această afirmație este lansarea senzațională metoda sa Allen Carr de renunti dependentei de nicotina. Cartea Simplu Way să renunțe la fumat se confruntă cititorul cu situația dificilă de încercări de a pune capăt o dată pentru totdeauna de fumat. Carr dă sfaturi cu privire la modul de a depăși dependența fizică și psihică din țigară prin transformarea internă a atitudinilor. Cartea are un succes senzațional.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde