Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

REGEMASK! Voal 50 ml

Brand: Simply You
REGEMASK! Veil este un produs special dezvoltat, cu o compoziție unică pentru îngrijirea pielii iritate după utilizarea voalurilor și a altor echipamente de protecție. Crema contribuie la o mai bună… Descriere și parametrii

Descriere

REGEMASK! Veil este un produs special dezvoltat, cu o compoziție unică pentru îngrijirea pielii iritate după utilizarea voalurilor și a altor echipamente de protecție. Crema contribuie la o mai bună hidratare, nutriție a pielii și regenerarea mai rapidă a celulelor pielii. Îngrijirea regulată îmbunătățește aspectul pielii, elasticitatea și rezistența la iritație.

• Regenerează instantaneu și perfect pielea iritată
• se înmoaie intens și se hidratează
• calmează și hrănește profund pielea

Înștiințare

Depozitare: Depozitați la o temperatură de 15-25 ° C, protejați-vă de lumina directă a soarelui. A se utiliza în termen de 6 luni de la deschidere.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu aplicați pe ochi și mucoase. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde