Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sirop MultiIMUN 330 g

Brand: Altermed Cod: z41398 Supliment alimentar

Descriere

Sirop MultiImun conține substanțe active imunologic și vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și reducerea oboselii.

Aviz

Supliment alimentar. Produsul este conceput pentru copiii de la 1. An. Produsul poate fi utilizat la femeile însărcinate și care alăptează. A se păstra la un loc uscat la 5-25 ° C. Lumina directă a soarelui. Utilizați în termen de 2 luni de la deschidere. Nu conține conservanți. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Supliment alimentar nu inlocuieste un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

30 mg Un amestec de nucleotide

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| Parfumuri | | | Sănătate | |
Brand: Altermed

Altermed și CORPORATION. S. Cehă este o companie de creștere rapidă, care este angajată în fabricarea și vânzarea de produse cosmetice farmaceutice, dispozitive medicale si suplimente alimentare. Încă de la începuturile sale, aceasta companie Altermed cu un accent puternic pe client și nevoile și cerințele lor, cu accent pe menținerea de înaltă calitate și satisfacție. Vânzarea de produse se realizează printr-o rețea de farmacii, care reprezintă o bază tehnică și informative importante. Scopul companiei este de a dezvolta o tendință inovatoare, care este prezentat poartă un sigiliu de înaltă calitate și profesionalism. În cadrul activităților sale caritabile sunt axate in principal pe sprijinirea copiilor bolnavi și abandonați de sprijin financiar și material și în continuare angajate in lupta impotriva cancerului de piele.

Altermed
zile
:
ore
:
minute
:
secunde