Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Skeletin 135 capsule

Brand: Energy
Skeletin este un produs bio-informații care conțin substanțe naturale unice, asigurând nutritie optima comun. Promovează funcție normală a mișcării și aparatul de sprijin. Descriere și parametrii

Descriere

Skeletin este un produs bio-informații care conțin substanțe naturale unice, asigurând nutritie optima comun. Promovează funcție normală a mișcării și aparatul de sprijin.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, gravide și femeile care alăptează și persoanele cu hipersensibilitate la albine, soia și fructe de mare. În timp ce luați recomanda cresterea consumului de lichide. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

123 mg Pulbere Din oase de sepie

64.58 mg Colagen

43.05 mg Uleiul de pește

3 mg Mangan

zile
:
ore
:
minute
:
secunde