Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Soia băutură de calciu și lecitină 350 g

Brand: Topnatur Cod: z44111

Descriere

Băutura din soia este o băutură de tip lapte stil de viață sănătos , cu amenda in plus si aroma delicata. Acesta este proiectat pentru rambursarea integrală sau parțială a laptelui de vacă degresat a lui. Deoarece conține nici un zahăr din lapte, lactoza sau colesterol, este deosebit de potrivit pentru persoanele cu intoleranță la produsele lactate și pentru vegetarieni.

Aviz

Nu este potrivit pentru sugari de până la 12 luni. Acesta conține alergeni: soia. Acesta nu conține gluten. Acesta conține proteine ​​vegetale. Potrivit pentru persoanele cu alergii alimentare la lactoză și fenilalanină. Se menține la 24 ° C și o umiditate relativă mai mare de 70%. După utilizare, închideți cu atenție ambalajul interior și exterior (va împiedica întărirea amestecului).

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | |
Brand: Topnatur

Contact: TOPNATUR Ltd., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Topnatur
zile
:
ore
:
minute
:
secunde