Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spălat nuci de săpun gel pe lână și delicate

Brand: Yellow & Blue Cod: z4257
Variante produs (2):

Descriere

Baza este un extras din săpun calitatea organic nuci obținut prin extragerea mai blând rece. Gel fin cu lanolină și pH neutru potrivit pentru cele mai delicate in, lână, mătase și textile funcționale. Într-o mașină de spălat la 40 ° C, și spălare de mână.

Produsul nu conține petrol derivate, fosfați, clor, parfumuri sintetice, enzime și coloranți, antispumanți, agenți de strălucire optice.

Aviz

La temperaturi sub 10 ° C din produs pot solidifica lanolină și crea un precipitat alb, care nu diminuează calitatea sau eficacitatea acestuia atunci când se utilizează. Fierbinte sau după agitare cheag dispar.

Compoziție

Saponina din săpunuri de nuci de Bio calitate

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Yellow & Blue

Motto de Tierra Verde:

Mai multe

Motto de Tierra Verde:

Yellow & Blue
zile
:
ore
:
minute
:
secunde