Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spirulina Pura 150 g

Brand: Chlorella Centrum Cod: z4149 Supliment alimentar

Descriere

Albastru-verde Spirulina alga este printre cele mai vechi organisme de pe Pamant. Spirulina Pura, un produs 100% natural, ofera o nutritie unic, să consolideze și să protejeze corpul.

Aviz

Supliment alimentar. Potrivit pentru copii de la 3 ani. Tabletele nu conțin conservanți și alți aditivi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Tara de origine Taiwan.

Compoziție

1370 mg Potasiu

1200 mg Fosfor

470 mg Sodiu

30.7 mg Beta-caroten

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Chlorella Centrum

CHLORELLA CENTRE SRL Fondat 1. Octombrie 2004 ca succesor al Fitmin care sunt vândute Chlorella din 1999. Programul de distribuire a Chlorella am început cu credința că Chlorella este unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive care există în lume. Compania noastra cehă CHLORELLA CENTRE SRL pariu pe tradiție, calitate, puritate și onestitate. Întregul volum de Chlorella de import de la unul dintre cele mai mari cultivatori și procesatori din lume, care se află în mijlocul naturii pure. Va oferim tablete naturale din alge de apă dulce verde, care ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar al oamenilor și o gamă de Chlorella Pura Cosmetice -. Produsele cosmetice a căror ingredient activ este un CGF (factor de crestere Chlorella), un extras din alge de apă dulce Chlorella pyrenoidosa

...Mărimi
Chlorella Centrum
zile
:
ore
:
minute
:
secunde