Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spirulina Pura 150 g

Albastru-verde Spirulina alga este printre cele mai vechi organisme de pe Pamant. Spirulina Pura, un produs 100% natural, ofera o nutritie unic, să consolideze și să protejeze corpul. Descriere și parametrii

Descriere

Albastru-verde Spirulina alga este printre cele mai vechi organisme de pe Pamant. Spirulina Pura, un produs 100% natural, ofera o nutritie unic, să consolideze și să protejeze corpul.

Aviz

Supliment alimentar. Potrivit pentru copii de la 3 ani. Tabletele nu conțin conservanți și alți aditivi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Tara de origine Taiwan.

Compoziție

1370 mg Potasiu

1200 mg Fosfor

470 mg Sodiu

30.7 mg Beta-caroten

zile
:
ore
:
minute
:
secunde