Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Știm ceea ce mâncăm - Conștient de gatit (Lenka Zak)

Brand: Knihy Cod: z4165

Descriere

Cartea știm ceea ce mâncăm - conștient gătitului prezinta cititorilor cât de important este să știm ceea ce mâncăm. Autorul Lenka elevului, de asemenea, cunoscut sub numele de Biolenka, oferă cititorilor o idee cum putem economisi bani, de sănătate și natura de a face cele mai de materii prime de sudură. Aceasta se concentrează în principal pe cereale.

Potrivit aceasta reteta poate fi gătite și persoanele cu gluten-free dieta, care sufera de alergii, vegani, vegetarieni, dar și pentru toți cei care doresc să-și diversifice dieta ta. Nivaria Dacă un vas plin de mei, hrișcă și alac, ofera posibilitatea de prelucrare de la feluri de mâncare principale, supe, se extinde la deserturi. Și toate acestea fără glutamat și alți aditivi chimici, zahăr alb și făină albă.

Cartea este carte de bucate neobișnuit, se spune că este vorba despre energia naturii, despre efectele sale asupra sanatatii noastre. La sfârșitul cărții, veți găsi, de asemenea, interviuri cu actorul Jaroslav Dusek, MD. John cuiburi, Klara Jíchová, care se ocupa cu macrobiotica și publica articole privind nutriția copiilor, și, de asemenea, cu autor Biolenkou, moderați programul de radio regulat pe o alimentație sănătoasă.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Knihy

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

Mai multe

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde