Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

supa de legume organice într-un 8pc scurt

Brand: Rapunzel Cod: z6160

Descriere

Supa de legume cu sare de mare și drojdie cu arome vegetale distincte și arome. Supa de legume organice într-un scurt de la produsele convenționale diferă doar prin faptul că toate ingredientele, cu excepția sare și extract de drojdie derivate din agricultura ecologică, dar și pentru că conține sare de mare în loc de sare de masă regulate, aromatizate cu extract de drojdie și nu conține aditivi aromă, lactoză și gluten. Un bloc este suficient pentru a pregăti 1/2 l Bouillon.

INGREDIENTE: sare de mare, non-hidrogenat de palmier ulei *, extract de drojdie, legume * 4% (ceapă, morcov * *, telina *), patrunjel *, nucsoara *, turmeric *. Toate ingredientele jucat provin din agricultura ecologica certificat.

Compoziție

Inul (Linum usitatissimum)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde