Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Colavital 70 blocuri

Brand: Simply You Cod: z4412 Supliment alimentar

Descriere

Swiss Colavital este colagen pur liofilizat este un RSVital special aditiv pentru funcționarea normală a articulațiilor. Swiss Colavital este formularea de 100% natural este ușor digerabil, cu un gust de fructe plăcută și ușor de înghițit.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Ambalaj pungă conține un deshidratant, care nu sunt destinate consumului uman. Produsul este potrivit pentru diabetici, femei însărcinate și care alăptează. A se păstra la loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C, în ambalajul original. A nu se lăsa lumina directă a soarelui și îngheț. Datorita tehnologiei speciale de fabricație și caracterul natural al materiilor prime procesate pot fi cuburi formă neregulată, care nu reduc eficacitatea fie conținutul de substanțe active.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | | |
Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde