Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tampoane cu aplicator MASM bumbac organic

Brand: Blue Step Cod: z4370
Variante produs (3):

Descriere

Tampoane MASM sunt fabricate 100% bumbac organic, fără utilizarea substanțelor chimice nocive. Miezul absorbant este acoperit cu un strat de securitate specială de bumbac, care împiedică eliberarea de fibre in corpul vostru.

Aviz

Utilizați întotdeauna un tampon cu cea mai mică absorbție corespunzător nevoilor dumneavoastra. Nu conține parfum, superabsorbents, vascoza, clor. Hipoalergenic. Tampoane sunt asociate cu TSS (sindromul de soc toxic). TSS este o boala rara, dar grava.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Blue Step

Programul NástrojeZdraví® companie STEP BLUE al. s ro. Acesta oferă o nouă îngrijire cuprinzător pentru oameni. Intenția este de a oferi clientilor cu produse care cel mai bine natura umană - produsele care nu lasă amprenta negativ asupra sănătății umane sau asupra mediului. Selecție de produse de NástrojůZdraví® individ este direcționat astfel încât evoca in tine un sentiment de echilibru și starea generala de sanatate. Clasificarea produselor în alimentarea cu precede selectarea atentă și consultarea cu experți în domeniu. Creșterea numărului NástrojůZdraví® compania își propune să răspundă cel mai bine nevoilor corpul și spiritul.

Blue Step
zile
:
ore
:
minute
:
secunde