Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

TopGold - Ariko balsam cu calul tataneasa si castan - calde 200 ml

Brand: Chemek
Cald gel masaj pe bază de plante este destinat pentru reabilitarea sistemului musculo-scheletic, printr-o regenerare masaj, auto-articulațiilor, mușchilor și a coloanei vertebrale. Atunci când se… Descriere și parametrii

Descriere

Cald gel masaj pe bază de plante este destinat pentru reabilitarea sistemului musculo-scheletic, printr-o regenerare masaj, auto-articulațiilor, mușchilor și a coloanei vertebrale. Atunci când se aplică pentru a elibera tensiunea din muschi si amelioreaza oboseala.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc răcoros, uscat.

Compoziție

Molid (Picea abies)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde