Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

TopGold - Deodorant cu clorofilă și Tea Tree Oil (pe picioarele mele) 150 g

Brand: Chemek Cod: z3768

Descriere

TopGold - Deodorant cu clorofilă și Tea Tree Oil este un deodorant antiperspirant creșterea eficienței dezodorizarea. Acesta conține ingredient deodorant suplimentare bazate pe clorofilă naturale și îmbogățită cu vitamine E si B5. Acesta nu conține extracte din plante și este potrivit pentru picioare cu piele sensibila. Mai mult, prezenta ingredientele antimicrobiene eficient împotriva bacteriilor, drojdii și mucegaiuri (Tea Tree Oil), aditivi reduce picioarele transpirație și ingrediente hidratante care protejează picioarele de uscare.

Aviz

Numai pentru uz extern destinat. Inflamabil - conține etanol. Nu incinerați.

Compoziție

Brand: Chemek

Laboratoare CHEMEK compania AL. s ro. Ea a fost înființată în anul 1992. Compania este specializata in produsele cosmetice care sunt utilizate pentru ingrijirea picioarelor si a corpului. Produsele din această companie sunt unice și extrem de eficient. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de marcă GOLD TOP. Conțin substanțe active care contribuie la o reducere semnificativă a transpirație excesivă, proteja picioarele împotriva fungilor, eliminare miros, regenerare a sistemului musculo-scheletic, precum și picior de îngrijire a pielii. În 2002 compania a lansat produse de ingrijire speciale pentru probleme ale pielii picioarelor, inclusiv produse pentru diabetici, numit TOPDERM. Toate produsele sunt testate dermatologic. Produse de marcă CHEMEK nu sunt testate pe animale.

Chemek
zile
:
ore
:
minute
:
secunde