Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

TopGold - Deodorant cu clorofilă și Tea Tree Oil (pe picioarele mele) 150 g

Brand: Chemek
TopGold - Deodorant cu clorofilă și Tea Tree Oil este un deodorant antiperspirant creșterea eficienței dezodorizarea. Acesta conține ingredient deodorant suplimentare bazate pe clorofilă naturale și… Descriere și parametrii

Descriere

TopGold - Deodorant cu clorofilă și Tea Tree Oil este un deodorant antiperspirant creșterea eficienței dezodorizarea. Acesta conține ingredient deodorant suplimentare bazate pe clorofilă naturale și îmbogățită cu vitamine E si B5. Acesta nu conține extracte din plante și este potrivit pentru picioare cu piele sensibila. Mai mult, prezenta ingredientele antimicrobiene eficient împotriva bacteriilor, drojdii și mucegaiuri (Tea Tree Oil), aditivi reduce picioarele transpirație și ingrediente hidratante care protejează picioarele de uscare.

Aviz

Numai pentru uz extern destinat. Inflamabil - conține etanol. Nu incinerați.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde