Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

TopGold - micoză 130 - pentru ciuperca unghiilor amenințat 20 ml

Brand: Chemek
130 ingrediente micozelor mai ales de origine naturală act împotriva fungilor, pentru a îmbunătăți starea unghiilor afectate și să consolideze rezistența împotriva atacurilor ciuperca unghiilor.… Descriere și parametrii

Descriere

130 ingrediente micozelor mai ales de origine naturală act împotriva fungilor, pentru a îmbunătăți starea unghiilor afectate și să consolideze rezistența împotriva atacurilor ciuperca unghiilor. Consumul regulat de ser este prevenirea infectiilor fungice ale unghiilor și unghiei.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde