Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tumble XXL de fructe SO-1025

Brand: Concept
Tumble XXL de fructe este un mod sanatos de a păstra produsele alimentare . Uscător de mare capacitate fructe Concept SO1025 XXL este echipat cu 12 salarii, pe care le puteți pregăti pentru legume si… Descriere și parametrii

Descriere

Tumble XXL de fructe este un mod sanatos de a păstra produsele alimentare. Uscător de mare capacitate fructe Concept SO1025 XXL este echipat cu 12 salarii, pe care le puteți pregăti pentru legume si ciuperci de iarna uscat în supe și křížaly delicios sănătos de mere, prune sau pere. Gust ceai de plante de casă de la mentă auto colectate și uscate, flori de tei si flori de soc.

Aviz

Ecrane uscare pot fi curățate în mașina de spălat vase.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde