Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Laptele ecologic virgin ulei de ciulin 250 ml

Brand: Smart AD Cod: z43575 Supliment alimentar

Descriere

ulei Ostropestřecový , ulei presat la rece din armurariu este sursă majoră de acid linoleic , care face parte din grupul de acizi grași polinesaturați numit omega-6. Acest acid organismul uman nu se poate produce.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Acest produs nu este destinat să înlocuiască stări variate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați într-un loc uscat sub 20 ° C. Nu depozitați în lumina directă a soarelui. Nu conține alergeni, conservanți și coloranți.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | Sănătate |
Brand: Smart AD

CONTACT: Smart AD Ltd., bine 240, 739 51 Bun

zile
:
ore
:
minute
:
secunde