Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ultrasunete umidificator Ocean-CARE H4 1 buc

Brand: Ionic-CARE
Combinat cu umidificator cu ultrasunete și abur fierbinte Ocean CARE-H4 ajută la realizarea de umiditate optimă in ​​casa sau la locul de muncă, care ar trebui să fie în intervalul de 40-60%… Descriere și parametrii

Descriere

Combinat cu umidificator cu ultrasunete și abur fierbinte Ocean CARE-H4 ajută la realizarea de umiditate optimă in ​​casa sau la locul de muncă, care ar trebui să fie în intervalul de 40-60% umiditate relativă.

 

Aerul uscat produce o varietate de boli, cum ar fi. tuse uscată, iritantă, rinită cronică, senzație de plenitudine în nas, în dimineața durere în gât, buze crăpate, ochii ard, piele uscată, pierderea imunității, riduri premature. Aer prea umed este din nou ideal pentru proliferarea de mucegai și acarieni. Umidificator Ocean CARE-H4 este o soluție simplă pentru a realiza umiditatea optimă.

Cum umidificator Ocean-CARE H4 funcționează?

Umidificator Ocean CARE-H4 combină avantajele de hidratare cu ultrasunete care lucrează în liniște cu consum de energie minim și hidratare pe principiul abur fierbinte care asigură producția de steril mlžiny apă curată.

Oscilator de înaltă frecvență în unitatea, fie cu sufletul la gură doar în micropicaturilor cameră de apă (mlžinu) sau din cauza apei de încălzire este primul eliberat de bacterii nedorite și numai apoi este suflat în cameră. Mlžina pulverizată în camera are in ambele cazuri o temperatură de maximum 40 ° C. Filtrul Multumesc demineralizačnímu poate utiliza apă de la robinet obișnuită. Filtru de apă scapa de var și minerale, minimizând astfel formarea de pete albe pe mobilier.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde