Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Un tonic de întinerire de goji (Himalaya Goji) 50 ml

Brand: Diet Esthetic Cod: z37918

Descriere

Goji fructe de padure intr-o medicina tradițională chineză utilizate pentru peste 2000 de ani ca fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Goji a dovedit efecte de întinerire. Aplicarea regulată a cremei Himalaya Goji este de a stimula metabolismul celular, accelera formarea de noi celule ale pielii și înmoaie pielea. Pleťový krém je vhodný pre všetky typy zrelej pleti, pre mužov aj ženy.

Má jemnú príjemnú textúru, nezanecháva na pleti mastný film.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Neobsahuje minerálne oleje a parabény. Non-comedogenic (nu va bloca porii). Produkt nebol testovaný na zvieratách.

Brand: Diet Esthetic

Companie spaniolă DIETA ESTHETIC deja din 1985 a fost producătoare de cosmetice de calitate, folosind produse de ingredientele active cele mai inovatoare. Preparate eficiente DIETA ESTHETIC răspunde nevoilor specifice ale diferitelor tipuri de piele și în zilele noastre sunt disponibile cu mult dincolo de granițele spaniolă - de exemplu, în multe țări din Europa, Asia și America de. Cei mai importanți piloni ai brandului DIETA ESTHETIC sunt efortul maxim pentru a proteja mediul, onorarea principiile etice și teste riguroase a produselor oferite.

...Mărimi
Diet Esthetic
zile
:
ore
:
minute
:
secunde