Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Urofit Klas 60 capsule

Brand: Klas
Urofit Klas normalizează activitatea tractului urinar. Puterea lui Urofit constă într-o combinație de extract de afine, praf de proteine ​​de merișor și D-manoză rară. Descriere și parametrii

Descriere

Urofit Klas normalizează activitatea tractului urinar. Puterea lui Urofit constă într-o combinație de extract de afine, praf de proteine ​​de merișor și D-manoză rară.

avertisment

Suplimente alimentare. Nu pentru copii sub 6 ani. De asemenea, potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu este destinat să înlocuiască o dietă variată. A se depozita într-un loc uscat la o temperatură sub 25 ° C într-un recipient etanș.

Compoziție

50 mg D-manoză

zile
:
ore
:
minute
:
secunde