Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Venisfér picături 50 ml

Brand: Diochi
Bioinformatica pe baza de plante picături Venisfér sunt literalmente elixir pentru inima, vasele de sange si circulatia. Descriere și parametrii

Descriere

Bioinformatica pe baza de plante picături Venisfér sunt literalmente elixir pentru inima, vasele de sange si circulatia.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 6 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. Intr-un discurs cu privire la orice efecte adverse întrerupe utilizarea produsului. Agita înainte de utilizare. Unele fitochimicale din plante reduce coagularea sângelui. Persoanele cu hemofilie și cele care iau orice medicament subțierea sângelui, adresați-vă medicului dumneavoastră despre posibilele interacțiuni.

Compoziție

Turmeric (Curcuma zedoaria)

Epimedium Sagittatum

Ofiopogon japonez (Ophiopogon japonicus)

Maytenus ilicifolia

Maytenus macrocarpa

salvie purpurie (Salvia miltiorrhiza)

nucă de cocos (Poria cocos)

Talpa gastei siberiană (Leonurus sibiricus)

Șofrănel (Carthamus tinctorius)

Paeonia officinalis (Paeonica officinalis)

Betonica officinalis

zile
:
ore
:
minute
:
secunde